Planet Discovery

Welkom Planet Discovery!

10 december 2014

Beste vakantieganger,

Allereerst wil ik u bedanken voor uw interesse in onze site. De afgelopen periode zijn wij druk bezig geweest met het opstarten van de nieuwste reisintermediair in Nederland. Een organisatie waar niet alleen standaard pakketreizen worden aangeboden, maar eveneens goed wordt gekeken naar uw wensen en behoeften. Wij zijn er immers voor u! De komende weken zullen wij u meenemen in onze wens om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Bestemmingen
Vanaf 1 januari zullen de volgende bestemmingen worden aangeboden. Dit zal 2-wekelijks worden uitgebreid met nieuwe bestemmingen in binnen- en buitenland.
– Tunesië;
– Canarische Eilanden;
– Londen;
– Parijs;
– Bungalowparken (Benelux);
– Disneyland Parijs;

Advies
De juiste reis voor natuurlijk de juiste prijs. Daar is het waar het om draait en wat u verdiend. Wat wij doen, wij geven uw passend advies en helpen u mee op uw zoektocht naar die reis waar u naar uitkijkt. Een zorgeloze reis is natuurlijk waar wij naar streven. Wij adviseren en bemiddelen voor diverse accommodatieverschaffers en touroperators. Dit zorgt ervoor dat wij u objectief van dienst kunnen zijn.

Wat kost u dat?
De service die wij aanbieden is kosteloos. U betaalt niets meer dan dat u rechtstreeks bij een desbetreffende touroperator of accommodatieverschaffer boekt. Voor de bemiddeling ontvangen wij een tegemoetkoming. Deze heeft u dus niet te voldoen.

Waarom doen wij dit?
Door de grote hoeveelheid aan aanbieders van reissites hebben wij gemerkt dat keuzes steeds lastiger te maken zijn. Eveneens is helaas niet altijd objectief te zien wat nou een goede accommodatie en/of bestemming is en zien wij dat reisbureaus verdwijnen. Vergelijkingssites geven eveneens helaas niet altijd een juiste indruk van bijvoorbeeld een vakantieverblijf.

Zekerheid
Voor de meeste reizen boekt u direct bij de organisator/verblijfsaccommodatie. U betaalt dus aan deze organisaties. Bij de totstandkoming zullen wij u meenemen in deze zekerheid en het voldoen van de betalingen. De meeste organisaties zijn bij het SGR en/of ANVR aangesloten.

Hoe kom ik met PDtravel in contact?
Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn. Dit kan telefonisch, face-to-face of via een beeldverbinding. Op deze manier kunnen wij goed met u overleggen wat uw volgende vakantie wordt. Dit natuurlijk geheel vrijblijvend.

Mocht u vragen hebben?
Wij denken graag met u mee. Of het gaat om een groepsreis naar Spanje, een romantisch weekend in Parijs of een bedrijfsevenement in de Ardenne, wij kunnen en willen u van dienst zijn.

Met vriendelijke groet,

M. van Bussel

PDtravel / Planet Discvoery
Tel: 038-3375849
Mob: 06-19949043

PD_Logo_concept_3 (2)