Planet Discovery

Wie zijn wij?

November, 2016

Beste vakantieganger,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw interesse in onze site. De afgelopen periode zijn wij druk bezig geweest met het selecteren van een mooi programma. Speciaal voor u. Wij zijn een organisatie waar niet alleen standaard pakketreizen worden aangeboden, maar eveneens goed wordt gekeken naar uw wensen en behoeften. Wij zijn er immers voor u!

Wij zijn druk bezig met het presenteren van een mooi en divers aanbod. U kunt bij ons terecht voor onder andere:
* Disneyland Parijs.
* Vakantieparken in de Benelux.
* Citytrips binnen en buiten Europa.
* Zonvakanties binnen Europa.
* Zonvakantie naar Azië, Carribean en Afrika.
* Verre rondreizen.
* Wintersport.

De juiste reis voor natuurlijk de juiste prijs. Dat is het waar het om draait en wat u verdiend. Wat wij doen, wij geven uw passend advies en helpen u mee op uw zoektocht naar die reis waar u naar uitkijkt. Een zorgeloze reis is natuurlijk waar wij naar streven. Wij adviseren en bemiddelen voor diverse accommodatieverschaffers en touroperators. Dit zorgt ervoor dat wij u objectief van dienst kunnen zijn.

Wat kost u dat?
De service die wij aanbieden is kosteloos. U betaalt niets meer dan dat u rechtstreeks bij een desbetreffende touroperator of accommodatieverschaffer boekt. Voor de bemiddeling ontvangen wij een tegemoetkoming. Deze heeft u dus niet te voldoen. Daarnaast adviseren wij u ook gratis via telefoon, e-mail en webcam.

Waarom doen wij dit?
Door de grote hoeveelheid aan aanbieders van reissites hebben wij gemerkt dat keuzes steeds lastiger worden. Eveneens is helaas niet altijd objectief te zien wat nou een goede accommodatie en/of bestemming is en zien wij reisbureaus verdwijnen. Vergelijkingssites geven eveneens helaas niet altijd een juiste indruk van bijvoorbeeld een vakantieverblijf.

Zekerheid
Voor de meeste reizen boekt u direct bij de organisator/verblijfsaccommodatie. U betaalt dus aan deze organisaties. Bij de totstandkoming zullen wij u meenemen in deze zekerheid en het voldoen van de betalingen. De meeste organisaties zijn bij het SGR en/of ANVR aangesloten.

Hoe kom ik met PDtravel in contact?
Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn. Dit kan telefonisch, face-to-face of via een beeldverbinding. Op deze manier kunnen wij goed met u overleggen wat uw volgende vakantie wordt. Dit natuurlijk geheel vrijblijvend.

Mocht u vragen hebben?
Wij denken graag met u mee. Of het nu gaat om een groepsreis naar Spanje, een romantisch weekend in Parijs of een bedrijfsevenement in de Ardennen, wij kunnen en willen u graag van dienst zijn.

Met vriendelijke groet,

Team Planet Discovery

PDtravel / Planet Discvoery
E-mail: info@pdtravel.nl

Wij bemiddelen voor o.a. TUI, Pelikaan Reizen, De Jong Intra vakanties, 333 Travel, Eliza Was Here, Sunweb en nog veel meer.

PD_Logo_concept_3 (2)